Menyasszonyi ruha divat 2018

Megkérték a kezed az ünnepek alatt és fogalmad sincs róla, milyen ruhát válassz magadnak 2018-as esküvődre? Segítünk!

Összeszedtünk nektek néhányat az idén hódító sikkes esküvői ruha fazonokból.

1. Csipkézett romantika

Ha van valami, ami sosem megy ki az esküvői divatból, akkor az, minden bizonnyal, a csipke. Legyen szó spanyol hatású domináns csipkéről, sejtelmesen áttetsző finom mintákról vagy kézzel hímzett motívumról, a csipke divatban marad. Így tehát, ha csipkés menyasszonyi ruhát választasz a nagy napra, azzal biztosan nem nyúlsz mellé idén sem.

elso-csipke

2. Masnik és fodrok

Tavaly indultak hódító útjukra a látványos masnik és fodrok, ami természetesen az idei esküvői ruha divatból sem maradhat el. Ha szeretnéd valami feltűnő részlettel különlegessé tenni az esküvői ruhádat, akkor ez biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

fodor-masni

3. Egyszerűen nagyszerű

A nagy nap akkor lesz igazán tökéletes számodra, ha jól is érzed magad a kiválasztott menyasszonyi ruhában. Annyi mindenre figyelünk ilyenkor, hogy sokszor éppen a kényelem és a komfort az, amiről lemondunk. Pedig egyáltalán nem lenne szabad. Választhatsz az egyszerűbb szabású, de klasszikusan elegáns vonalú esküvői ruhák közül is. Idén biztosan tarolni fogsz velük az esküvő napján.

egyszeruek

4. Gyöngyöm, gyöngyöm…

Gyöngyhímzés a ruhára, igazgyöngy a fülbe. A legtöbb esküvői ruhán a csipkedíszítésen túl, a különböző csillogó strasszok és gyöngyök dominálnak. Idén sem lesz ez másképp, azzal a különbséggel, hogy 2018-ban már halmozhatjuk az élvezetet. Választhatunk gyöngyökkel díszített ruhát, vagy akár egy egyszerűbb modellt. Egy drámai gyöngysorral, az is különlegessé válhat.


+1 valami kék

Szokás mondani, hogy az esküvőre kell valami régi, valami új, valami kölcsönkért és valami kék. Ezúttal a kék lehet akár magán a ruhán is. ;)

Tulipan-web

Vissza a hírekhez